img3

Når du søger information om flytning i Aarhus, er du måske stødt på hjemmesider, der tilbyder at formidle kontakt til “flyttefirmaer”. Typisk bliver du bedt om at indtaste nogle få og sparsomme oplysninger, og på baggrund heraf får du så et tilbud på din flytning.

Hos Varebilnu.dk – dit flyttefirma i Aarhus – undrer vi os over denne fremgangsmåde.  Sådan planlægger man i vores optik ikke en seriøs flytning. Man kan undre sig over, at nogle mennesker tør overlade deres dyrebare indbo til mennesker, de aldrig har set eller talt med.

Vi præsenteres da også ofte for skrækhistorier om flytninger, der som udgangspunkt så billige ud, men som endte med at blive betydeligt mere bekostelige. Måske fristes du af en lav timepris, men hvad hjælper det, hvis timeforbruget er unødig højt. Og hvad med tillæg for trapper, ekstra kasser, afstand til hoveddør?

Vi medgiver blankt, at vores timepris ikke er den laveste på markedet, når du sammenligner priser på flytning i Aarhus. Men i sidste ende sparer du penge ved at planlægge din flytning i samråd med en fagmand.

Varebilnu.dk møder op hos dig til et gratis og uforpligtende tilsyn. Vi vurderer flytteopgavens omfang, og på baggrund heraf giver vi dig en fast pris på din flytning

Både vores flyttetilbud og flytninger på timebasis tager udgangspunkt i nedenstående priser på flytning i Aarhus:

Flyt selv med 17 m3 flyttevogn:                                     499 kr. pr. time

Flyt selv 40 m3 flyttevogn:                                               600 kr. pr. time

Totalflyt 2 flyttemænd + flyttevogn:                           1.000 kr. pr. time

Totalflyt 3 flyttemænd + flyttevogn:                           1.500 kr. pr. time

Alle priser er inkl. moms. Der afregnes for min. 2 timer. Herefter pr. påbegyndt 15 min.