img2

Flytning i Aarhus

Vælg et pålideligt og ansvarsfuldt Aarhus flyttefirma til din flytning

Hos Varebilnu.dk har vi beskæftiget os med flytning i Aarhus siden 1996. Vi kender byen og de forskellige kvarterer, og du har sikkert set vores flyttebiler i bybilledet. Ud over at være et pålideligt flyttefirma i Aarhus by og omegn står vi også for transport og distributionskørsel samt kurerkørsel i både ind- og udland. Vi har SLV godkendelse til kurerkørsel med sikkerhedsbeskyttet luftfragt, og vi kender Europas vejnet særdeles godt, hvilket giver dig garanti for sikker og hurtig international transport.

Din flytning i Aarhus er i trygge hænder, når du vælger Varebilnu.dk som dit flyttefirma i Aarhus. Vi behandler dine ejendele med stor omhyggelighed, og vi har naturligvis alle de mest moderne tekniske hjælpemidler, der er nødvendige for at få netop din flytning til at gå som en leg. Desuden har vi byens dygtigste og mest imødekommende medarbejderstab. Du vil med garanti kunne mærke en forskel.

SONY DSCVores vognpark består udelukkende af nyere og topvelholdte biler. Det minimerer risikoen for driftstop og betyder øget sikkerhed for dit flyttegods.

Som flyttefirma i Aarhus har vi stor fokus på at forberede din flytning bedst muligt. Vi mener, at det er overfladisk og useriøst blot at udfylde 6 felter i en formular for efterfølgende at modtage mere eller mindre seriøse tilbud fra 3-4 flyttefirmaer.

Vores indtryk er, at denne procedure ofte resulterer i, at du modtager flyttetilbud fra firmaer, som gør alt for at underbyde hinanden omkring en flytning, de ikke kender detaljerne for. Det er i vores øjne ikke underligt, at alt for mange flytninger ender i konflikter og krav om merbetalinger osv.

Dette spil ønsker vi ikke at deltage i. Vi tilbyder dig derfor en helt unik service omkring din flytning i Aarhus. Helt uforpligtende og ganske gratis aflægger vi dig et konsulentbesøg for at vurdere omfanget af den kommende flytning. På baggrund af dette besøg vil vi kunne give dig et bindende, favorabelt tilbud på din flytteopgave. Denne pris holder 100 %!!

Hvis du har mod på selv at hjælpe til med flytningen, kan vi tilbyde dig en ekstra billig flytning i Aarhus. Tjek vores Flyt Selv koncept, der er skræddersyet til dig, som selv ønsker at udføre en del af flytteopgaven og i den forbindelse spare penge.

Flyt Selv kan ses som et alternativ til at leje en bil. Vi møder op på din adresse med en rummelig flyttebil og en altid smilende chauffør, der selvfølgelig hjælper med at pakke ind og ud af bilen. Selve flytningen klarer du og dine hjælpere.